lördag 13 juni 2009

Miss i planeringen

Våran ursprungsplan med flytten var att köra ungefär hälften idag och sen hyra ett envägssläp på torsdag för att köra det sista. Vid ett optimistiskt telefonsamtal för att boka igår fick vi till svar att alla släpvagnar redan var fullbokade. Tänk på detta ni som vill hyra ett envägssläp. BOKA I TID!
Då fick vi i flygande fläng uppgradera vårat mellansläp till ett mastodontsläp idag för att köra allt idag istället. Detta för att slippa åka 50 mil enkom för att lämna en kärra på midsommarafton. NEJ kul. Så gårdagen gick i packandets tecken. Vi kommer att spara en hel del i lägenheten ändå plus en madrass o sova på. Mycket ska slängas och hyresgästen efter oss ville ha en del av möblerna. Så vi har både TV och sova och madrass nästa vecka. Sopor och annat småfix får vänta till nästa vecka. Sen packar vi slutligen det sista i bilen o drar för gott.
Nåväl. Allt går o lösa.
Lägenheter i Stockholm lyser med sin frånvaro. Om någon har någon bekants bekant bekant som behöver en hyresgäst så står vi redo här. Men först en sommar på luffen. Fasiken va skönt med ledighet och frihet. Vi drar dit solen finns:)
Sitter o funderar på en spontan utlandsvecka me då vädret här inte direkt har så mkt med sommar o göra. Kallt o regnigt. Deprimerande värre.
Får se hur det blir med allt.
Hoppas ni har det mindre stressigt än oss och att ni får en alldeles underbar helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar